Gemak

De zes suites zijn allemaal uitgerust met eigen sanitair. Een infrarood sauna en vijf jacuzzi’s maken het verblijf heel aangenaam. In de ruime keuken kunt u mooie gerechten maken, waarna u hiervan in de gezamenlijke woonkeuken of in de grote tuin kunt gaan genieten. U heeft een grote privétuin tot uw beschikking, waar u kunt barbecueën en genieten van bijvoorbeeld een lekker wijntje en een goed gesprek met uw familie. Ziet u het al voor u?

Aan het water met de hele familie

Onze gezellige Kessels Heerlijkheid is gelegen aan het water. U hoeft alleen maar de dijk over te steken voor recreatieplas de Lithse Ham. Ideaal en leuk voor de hele familie! In dit grote meer kunt u pootje baden, maar ook zwemmen, vissen of met een bootje varen. Natuurlijk kunt u deze mooie omgeving ook te voet verkennen.

De grote tuin is ook al heerlijk om te verblijven. Tuinmeubilair is aanwezig en u kunt een gezelschapsspel spelen, sjoelen, of in de aangrenzende weide onze huisvarkentjes even aaien.

Comfortabel en in stijl overnachten in Brabant

Overnachten in Brabant bij Kessels Heerlijkheid betekent genieten. Bent u toe aan een ontspannen verblijf in Brabant? Dan bent u bij Kessels Heerlijkheid aan het juiste adres. Onze bijzondere suites zijn van alle gemakken voorzien. Voor uw gezelschap hebben wij een mooie luxe accommodatie en in de omgeving van Kessels Heerlijkheid is van alles te beleven: wandelen, fietsen, workshops, zwemmen, vissen en zelfs surfen! Comfortabel en in stijl overnachten in Brabant? Kessels Heerlijkheid maakt het mogelijk! Brabant staat bekend om zijn gezelligheid en dat zult u merken in de omgeving. De stad ‘s Hertogenbosch is dichtbij en daar is het altijd gezellig. Voor een dagje uit is voor kinderen (en volwassenen) de Efteling natuurlijk altijd leuk!

De omgeving van Kessels Heerlijkheid is prachtig. Met uw gezelschap kunt u hier in alle rust wandelen, fietsen of eropuit om cultuur te snuiven in het mooie Brabant. Tijdens uw verblijf in Kessels Heerlijkheid een dagje eropuit in de omgeving? Zeker geen straf! Integendeel, de ligging is perfect: als u de dijk oversteekt, bereikt u recreatieplas De Lithse Ham.

De prachtige omgeving van Kessels Heerlijkheid

Wilt u een dagje doorbrengen op het water? Wanneer de zon schijnt is dit heerlijk.  Lekker uitwaaien op een zonnige dag. Ook kunt u vissen, zwemmen en zelfs surfen op de Lithse Ham. In Brabant is genoeg te beleven!

In de nabije omgeving vindt u veel gezellige dorpjes, galerieën en leuke winkeltjes. Ook zijn Oss en ’s Hertogenbosch makkelijk te bereiken met de auto. Beiden zijn gelegen ongeveer 15 kilometer afstand van Kessels Heerlijkheid. Absoluut de moeite waard wanneer u eropuit gaat!

Fietsen of wandelen langs de Maas

Daarnaast is Kessels Heerlijkheid een ideaal startpunt voor een prachtige fiets- of wandeltocht langs de oevers van de Maas. Wilt u de omgeving van Kessels Heerlijkheid verkennen maar ziet u geen mogelijkheid om uw eigen fiets(en) mee te nemen? Geen enkel probleem. Bij Verboven fietsverhuur in Lith kunt u een normale fiets of een e-bike huren. Zij komen de fietsen indien gewenst op locatie brengen.

Liever wandelen dan fietsen? De fietsroutes kunnen vanzelfsprekend ook bewandeld worden.

Fiets- en wandeltip: wij raden aan om langs de Prinses Maxima Sluizen te fietsen/wandelen, een bezienswaardigheid op zich.

Boek uw verblijf bij Kessels Heerlijkheid

Een mooie omgeving, heerlijk eten en direct het gevoel van een welverdiende vakantie – dat is wat u staat te wachten bij Kessels Heerlijkheid. Met een persoonlijke en service gerichte aanpak maken we het u graag naar de zin. Boek direct voor een heerlijke tijd in het prachtige Brabant!