Een origineel cadeau voor een bijzonder persoon

Unieke ringen ontwerpen en maken als symbool van liefde en verbinding óf een persoonlijk cadeau maken voor een van je dierbaren of voor jezelf? Gezellig met vrienden of vriendinnen een creatief dagje uit? Geef je creativiteit de vrije loop tijdens één van onze workshops, creëer de mooiste herinnering en ga naar huis met een waardevol, uniek sieraad.

Van kapot of oud naar nieuw

Naast het volgen van de workshop kun je bij mij terecht voor reparaties en metamorfoses van een oud sieraad. Geef het sieraad dat voor jou emotionele waarde heeft een nieuw leven, zodat je het weer met veel plezier kunt dragen.

Een uniek sieraad… speciaal voor jou

Altijd al een uniek sieraad willen hebben? Ik luister graag naar je wensen om samen tot een ideaal ontwerp te komen. Met uitstekende materialen realiseer ik met pure passie je droomsieraad. Nieuwsgierig naar de voortgang? Na overleg ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

 

Ontwerpen

Samen maken we een schets voor het ontwerp idee. U ontvangt een prijsopgaaf, na uw akkoord maak ik het sieraad in eigen atelier. Tussentijds even komen kijken naar de vorderingen is mogelijk. 

Reparaties

Met ruim 30 jaar ervaring in het maken en repareren van sieraden ben u bij mij aan het juiste adres. Vooraf een prijsopgaaf en afspraak wanneer uw sieraad weer kan worden opgehaald. 

Van oud naar nieuw

Heb je nog oude sieraden in de kast liggen die je niet meer draagt? Iets wat kapot is of niet meer in de mode. Of sieraden die je uit een erfenis hebt gekregen, die emotionele waarde hebben maar niet bij je passen. Zonde toch? Geef ze een tweede leven en laat er een nieuw sieraad van maken, iets unieks dat jij met plezier zult dragen.

Je zult versteld staan van de mogelijkheden! 

 

 

Informatie aanvragen

Bel of whats app met Frouke 06 137 944 92